Bonbon Workshop

NIEUW |  Vanaf 1 november beschikbaar:  Bonbon Workshop

De Workshop Bonbons Maken is een culinaire workshop waarin chocolade centraal staat. Van chocolade word je gelukkig, dit komt door het endorfine wat vrijkomt tijdens het eten van deze lekkernij. In de workshop maakt u uw eigen chocoladecreaties.

In een van onze zalen gaat u van start met de workshop bonbons maken. In deze workshop krijgt u meer te weten over de bijzondere wereld van chocolade en de ontwikkeling van cacao tot chocolade. Na het informatieve gedeelte van deze workshops is het tijd om de handen uit te mouwen te steken en zelf bonbons te creëren.

Bonbon Workshop Reserveren?

Wil je ook met collega’s of als groepsuitje een leuke dag beleven door het spelen van de leukste teambuilding activiteiten in SilverDome? Aarzel dan niet langer en vul onderstaand formulier in of bel 079-3305000.

Prijzen

prijs t/m 16 personen:                 € 59,95
prijs 17 t/m 30 personen            € 59,95
prijs vanaf 31 personen              € 49,95

Direct informatie aanvragen Bel 079-3305000

Geniet van een hapje en drankje 

SilverDome heeft naast de activiteiten voldoende mogelijkheden voor een hapje en een drankje. In SilverDome zijn de restaurants Sportsbar Hotwings en Grandcafe Lutz gevestigd. Wil je je workshop combineren met een lekker buffet of een lunch? Bekijk hier alle mogelijkheden van onze horeca 

Aanvraagformulier