Bedrijfsevent in thema organiseren? 3 originele thema’s

Ga jij een bedrijfsevent organiseren en wil je wel eens iets anders dan een thema in de kleuren van de huisstijl van je organisatie? Dan ben je bij SilverDome aan het goede adres! Wij hebben ruime ervaring in het organiseren van bedrijfsevenementen, zoals bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of congres, en denken graag met je mee. Samen organiseren we een evenement dat in het oog springt! In dit artikel vind je alvast 3 originele ideeën voor een bedrijfsevent in thema. Zien we jou en je collega’s binnenkort op onze evenementenlocatie in Zoetermeer?

1: Een bedrijfsevent organiseren rondom het thema ‘Viva Hollandia’

Is je bedrijf actief op de nationale markt, verkoop je een typisch Hollands product of schallen op de vrijmibo standaard Nederlandse hits uit de speakers? Dan is een thema in Hollandse sferen echt iets voor jullie! Voor dit bedrijfsevent in thema zijn er ideeën volop. Het zal niet moeilijk zijn om een rood-wit-blauw en oranje aankleding voor het evenement te verzorgen. Heb je al een playlist met Hollandse hits of een favoriete artiest op het oog? Of je nu een DJ inhuurt of een live-band laat spelen: een goede sfeer is gegarandeerd. SilverDome heeft samenwerkingen met verschillende foodtrucks die voor jullie een typisch Hollandse maaltijd kunnen verzorgen. Wat dacht je van poffertjes, verse friet of een Oer-Hollands broodje Unox? Wil je een bedrijfsevenement met teambuilding activiteiten combineren, is bijvoorbeeld onze curling clinic zeer geschikt. Zo kunnen wij, samen met jou, de complete dag vullen en een bedrijfsevent organiseren dat niet snel zal worden vergeten.

2: Ga ouderwets ‘discoschaatsen’ met je werknemers

Ben je op zoek naar een swingend thema dat geheel om muziek draait? Organiseer dan een bedrijfsevent waarbij je gaat discoschaatsen! Disco is een tijdloos thema waarin zowel jong als oud zich kunnen vinden. De feestzaal van SilverDome is bij uitstek geschikt voor een swingend thema als disco. De aankleding is duidelijk: glitter, neon, een dansvloer en een goede lichtshow. Vergeet op de uitnodigingen de dresscode niet te vermelden; een goede outfit maakt de sfeer compleet. De muziek kan worden verzorgd door een DJ of liveband en aan een pubquiz worden gekoppeld. Steel jij straks de show op de schaatsvloer?

3: Organiseer een festival als bedrijfsevent!

Heb jij collega’s of werknemers die echte festivalgangers zijn? Dan bezorg je hen het ideale bedrijfsevenement door dit in de vorm van een festival te doen. Creëer verschillende gedeeltes – waaronder bijvoorbeeld een silent disco area en een karaokebar – en bied hapjes en drankjes aan vanuit food trucks voor het echte festival gevoel. Dit thema is trouwens heus niet alleen leuk voor de vaste festivalgangers. Reken maar dat al je collega’s hun ogen zullen uitkijken op dit zakelijke festival!

Bovenstaande ideeën zijn slechts drie opties voor een knallend bedrijfsevent in stijl! Kunnen wij jou helpen bij het organiseren van je bedrijfsevent? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.