Babyshower organiseren

Is je zus, vriendin of collega zwanger? Zet haar in het zonnetje met een babyshower! SilverDome heeft dé perfecte zaal voor een onvergetelijke babyshower.

Geheel verzorgde babyshower van A tot Z
Een babyshower organiseren vergt voorbereiding. Pak je het groots aan of houd je het klein? Wanneer vindt het feest plaats? En wat gaan jullie doen? Heb je hierbij nog allerlei vragen bij, schakel dan de hulp in van ons eventteam. Wij organiseren een geslaagde babyshower van A tot Z waarbij wij de aankledingen van de zaal verzorgen, heerlijke hapjes en uiteraard een mooie taart klaarzetten en leuke spellen organiseren. Oftewel een heel middagprogramma waarbij je niet meer naar om hoeft te kijken.

Aangepast babyshowertarief
Een babyshower vindt normaal gesproken plaats zo’n 2 maanden voor de uitgerekende datum. De aanstaande mama is dan nog fit genoeg om gezellig mee te doen. Huur je de zaal bij ons voor een middagdeel, dan rekenen wij hier een aangepast babyshower tarief voor!

Uiteraard kun je ook op locatie langskomen om de verschillende ruimtes te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Wij zetten alles op alles om een geslaagd evenement te organiseren.