Axel

Ben je op zoek naar een multifunctionele ruimte voor een borrel, vergadering of een feest voor een besloten gezelschap ? Dan is onze zaal Axel een zeer geschikte ruimte. Met 55m2 aan ruimte biedt deze zaal afhankelijk van de wensen op basis van indeling staand maximaal ruimte voor 20 personen.  De zaal is eveneens voorzien van een interactief scherm waarop eventueel (hybride) vergaderingen kunnen worden gehost.

Verwacht je meer gasten of liever extra ruimte in de vorm van extra zitplaatsen of breakout ruimtes? Zowel onze zalen Flip als Lutz kunnen gekoppeld worden waardoor extra mogelijkheden ontstaan voor uw gezelschap.

Voor zowel feesten en partijen, evenals (jaar)vergaderingen, productpresentaties of -lanceringen of bijvoorbeeld een bedrijfsborrel, is de deze ruimte dan ook perfect in te zetten.

Kiest u voor losse zaalhuur, ook dat is mogelijk bij SilverDome, de kosten voor deze zaal bedragen €140,00 euro voor een dagdeel (4 uur).

Wilt u liever gebruik maken van ons vergaderarrangement in combinatie met een eigen zaal en inbegrepen vergaderfaciliteiten? Neem dan contact op voor een op maat gemaakte offerte.

5 pluspunten waarom de Axel de ideale ruimte is voor uw gezelschap:

  • Ontspannen sfeer met veel daglicht
  • Ruime gratis parkeergelegenheid direct rondom SilverDome
  • Verschillende opstellingen mogelijk van staande receptie tot theateropstelling.
  • Diverse vergaderarrangementen bij te boeken
  • Ontvang korting bij het boeken van de ruimte i.c.m. een fun-activiteit

Enkele gasten die wij al eerder hebben mogen verwelkomen: