Workshops

SilverDome Zoetermeer biedt verschillende leuke workshops aan. De workshops in Zoetermeer zijn voor allerlei soorten mensen, of je nu een waaghals of een zanger bent, en zijn perfect te combineren met aanvullende activiteiten.

De leukste workshops in Zoetermeer

Altijd gedacht dat SilverDome enkel een schaatsbaan is? Mis! In onze grote evenementenlocatie met buitenterrein is veel meer mogelijk. Zo ook leuke workshops in Zoetermeer die niet direct iets met ijs en schaatsen te maken hebben. Natuurlijk kun je een leuke workshop combineren met een Zoetermeers schaatsfestijn, maar je kunt ook enkel een workshop boeken. Bijvoorbeeld een spetterende DJ-workshop! Tijdens deze muzikale workshop leer jij samen met een groep vrienden of collega’s de fijne kneepjes van het DJ-vak. Wie wordt de nieuwe Armin van Buuren en wie kan beter dansen dan draaien? Ook voor onvergetelijke bedrijfsuitjes is SilverDome de ultieme locatie!

IJs workshops in Zoetermeer

We zouden geen SilverDome heten als we naast alle leuke workshops geen toffe ijs workshops in Zoetermeer aan zouden bieden. Uiteraard kun je bij ons terecht voor allerlei ijsactiviteiten. Leer bijvoorbeeld hoe je een ijssculptuur maakt tijdens een workshop ijssculptuur en wees trots op het resultaat. Of wat dacht je van een gezellige workshop curling? De instructeur geeft jullie groep tijdens de Curling Clinic uitleg over hoe dit spel werkt. Daarna is het ijsglijden geblazen! Wie veegt wie als eerste van het ijs?

Laat adrenaline de vrije loop tijdens spannende workshops in Zoetermeer

Kun je wel tegen een stootje en ben je op zoek naar waanzinnig gave workshops in Zoetermeer in omgeving? Voor de sportievelingen onder ons is de IJshockey Clinicworkshop in Zoetermeer. Tijdens deze leuke workshop legt een gerenommeerd ijshockey trainer de regels uit en zorgt ervoor dat jullie de basisbeginselen en oefeningen onder de knie krijgen. Aan het einde van de workshop betreden jullie de battlefield en gaan de strijd met elkaar aan. Wie heeft het meest opgelet tijdens de workshop en wordt de sterspeler van het team?

Zowel workshops als groepsactiviteiten in Zoetermeer

Combineer de leuke workshops met andere groepsactiviteiten zoals een hilarische pubquiz of een karaokeavond voor een compleet dagje uit. Tijdens de pubquiz wordt je algemene kennis over diverse onderwerpen getest, daarnaast bieden wij ook een muzikale variant aan: de popquiz! Je kunt ook een potje Archery Tag of Bubble Voetbal spelen en daarna naborrelen in onze Sportsbar of het luxe Grandcafé Lutz. Hebben jullie na de workshop honger? Dan komen jullie een lekker hapje eten in één van onze restaurants! Je kunt natuurlijk ook een horeca arrangement bijboeken. Op zoek naar inspiratie en tips? Neem contact met ons op.