Workshops en groepsactiviteiten

Je kunt bij SilverDome ook terecht voor activiteiten die niet direct iets met ijs en schaatsen te maken hebben. Je neemt hier met je groep los aan deel of boekt ze in combinatie met één of meerdere van onze ijsactiviteiten. Bijvoorbeeld door na het schaatsen gezellig in ons grandcafe mee te doen met een muzikale quiz of door de dag muzikaal af te sluiten met een DJ-workshop vol heftige beats.

Pubquiz: test je algemene kennis!

Test je algemene kennis en die van je familie, vrienden of collega’s met onze pubquiz! Onze pubquiz bestaat uit 8 rondes met vragen die per ronde worden gesteld door onze eigen quizmaster. Je groep wordt opgedeeld in teams en samen met je team vul je de antwoorden in op de speciale antwoordformulieren. Een spannende strijd om de winst.

Maak je eigen ijssculptuur!

Altijd al je eigen ijssculptuur willen maken? Dat kan bij SilverDome! Bewerk je ijsblok op basis van een vooraf gekozen thema. Is het thema gekozen, dan volgt een korte instructie. Op het schetsformulier wordt het basis ontwerp geschetst. Handschoenen aan tegen de kou en vervolgens lekker aan de slag: Met zijn tweeën of met zijn drieën werken aan het glasheldere ijsblok.”

Popscore: doe mee met de popquiz!

Een popquiz is superleuk en al helemaal als je een grote rode knop voor je neus hebt om op te drukken als je het antwoord weet. In maximaal vier teams ga je met je collega’s de strijd aan. Gedurende drie rondes en een spectaculaire finale is het jou taak om de titels en artiesten van bekende hits van de afgelopen 40 jaar te achterhalen!

De eerste ronde krijgt je korte intro’s te horen waarbij je moet aangeven wat de titel en wie de uitvoerende artiest is. In ronde nummer twee worden korte fragmenten gemixt met elkaar en dien je twee titels en twee artiesten te raden. In ronde drie komen je zangtalenten bovendrijven, want je moet als het nummer stopt zelf verder zingen. De finale laat in razend tempo 30 nummers horen en je dient er zo veel mogelijk te noteren.

DJ-workshop: skate to the beat!

Je kunt met een groep medewerkers ook een DJ-workshop bij ons volgen. Je leert de fijne kneepjes van het DJ-vak zodat je als een echte Armin van Buuren of Afrojack gaat draaien. Je ziet hoe alle apparatuur werkt en leert hoe een housenummer is opgebouwd. Ook leggen we uit hoe je het ritme kunt gebruiken voor een perfecte mix. Natuurlijk ervaar je tijdens de workshop hoe het is om zelf een echte DJ te zijn en sta je het grootste deel van de tijd zelf te draaien. Deze workshop duurt 1,5 uur en het is niet nodig om al ervaring te hebben met het draaien van muziek. Al wel wat meer ervaren? Onze workshopleiders hebben vast nog genoeg uitdagende tips en trucs achter de hand.

Wilt je ook samen met je collega’s of zakenrelaties een leuke middag of avond beleven met een van onze groepsactiviteiten? Neem dan voor meer informatie contact met ons op via onderstaand formulier om de mogelijkheden te bespreken.

Aanvraagformulier