Vrijgezellenfeesten

Gaat je beste vriend of vriendin binnenkort trouwen en wil je samen met een knaller afscheid nemen van het vrijgezellenbestaan? SilverDome in Zoetermeer is dé plek voor een waanzinnig vrijgezellenfeest. Kies uit diverse ijzige activiteiten laat de bruid(egom) de sterren van de hemel zingen tijdens een karaoke-sessie.

De leukste vrijgezellenfeesten van Zoetermeer

SilverDome staat bekend als ijsbaan, maar er is hier veel meer te doen! Met een ruim aanbod aan ijs-gerelateerde uitjes, buitenactiviteiten én diverse zalen en cafetaria is multifunctionele evenementenlocatie SilverDome Zoetermeer de ideale plek voor het vrijgezellenfeest van de aanstaande. Organiseer een spetterend vrijgezellenfeest en stap met je vrienden het ijs op voor de spectaculaire Ice Games. Wie blijkt een verborgen talent voor ijsvissen te hebben en hoe hard kan de bruidegom als levende sjoelsteen over het ijs vliegen? Je ontdekt het tijdens een onvergetelijk vrijgezellenfeest in Zoetermeer.

Een origineel vrijgezellenfeest om nooit te vergeten

Wil je een echt bijzonder en actief vrijgezellenfeest organiseren? Ga ijshockeyen! Tijdens de vrijgezellen ijshockey clinic leert een ervaren ijshockeytrainer jullie alles over de sport en maken jullie kennis met een van de gaafste ijssporten. Het is te hopen dat de toekomstige bruid niet met blauwe billen op het altaar verschijnt! Gelukkig kunnen jullie na al deze inspanning naborrelen in een van onze restaurants. Houden jullie van ijshockey maar zijn jullie op zoek naar een iets minder actieve vrijgezellendag in Zoetermeer? Dan kun je ook een ijshockeywedstrijd bezoeken.

Een complete vrijgezellendag in Zoetermeer

Maak hét vrijgezellenfeest van het jaar af met een karaoke-avond in onze muziektempel Club On the Rocks of test jullie kennis van films, politiek en bekende Nederlanders tijdens een hilarische pubquiz. Naast de vele activiteiten voor een vrijgezellenfeestje in Zoetermeer bieden wij ook diverse horeca arrangementen. Zo kunnen jullie tijdens het vrijgezellenfeest op locatie lunchen, dineren of borrelen in de Sportsbar Hotwings of het Grandcafé Lutz. Of pak het Zoetermeers vrijgezellenfeest helemaal groots aan en maak er een themafeest van. Het kersverse stel zal achteraf samen hard lachen om de foto’s van het vrijgezellenfeest.

Wij helpen je een perfect vrijgezellenfeest in Zoetermeer te organiseren

De mogelijkheden voor de organisatie van een vrijgezellenfeest zijn eindeloos en niet per definitie aan ijs gekoppeld. Zo kunnen jullie voor het vrijgezellenfeest ook een potje Bubble Voetbal of Archery Taf spelen. Bestaat de groep van het vrijgezellenfeest in Zoetermeer uit echte waaghalzen? Dan kunnen jullie abseilen of tokkelen. Heb je inspiratie nodig voor het tofste vrijgezellenfeest in jaren? Neem contact op en wij voorzien je van advies en ideeën, gebaseerd op de interesses van de bruid of bruidegom die in het zonnetje (of juist voor schut) gezet gaat worden.