Voorjaarsvakantie IJspret

Kom in de voorjaarsvakantie van maandag 23 februari t/m vrijdag 27 februari lekker schaatsen met al je vriendjes. Er is ook deze vakantie weer van alles te doen in de SilverDome:

Dagelijkse Highlights

– Schaats mee met Rico en zijn vriendjes
– Rico’s Winterspeelplein op het ijs met Superslide, Springkussen en Winterparcours
– Cooldown party: disco op het ijs
– Schaats4daagse: Schaats vier dagen mee voor een medaille

Openingstijden

Schaatsbaan open van 10:00-17:00 uur (Oval 10:00-17:00 uur, IJshockeybaan 10:00-16:00 uur m.u.v. woensdag)

Entree

  • Dagkaart (alle leeftijden) € 7,00 – inclusief entree, warme chocomelk, toegang tot het Winterplein en een dagstempelkaart voor de schaats4daagse
  • Dagarrangement inclusief luncharrangement (alle leeftijden) € 9,95
  • 5 dagen Passe Partout (alle leeftijden) € 25,00 – inclusief entree voor alle ijspret dagen, warme chocomelk, toegang tot het Winterplein en een dagstempelkaart voor de Schaats4daagse
  • 5 dagen Passe Partout incl. luncharrangement (alle leeftijden) € 40,00

Schaats4daagse

Schaats mee voor een medaille tijdens de SilverDome Schaats4daagse. Kies zelf 4 dagen uit dat je wilt komen schaatsen en bepaal de afstand die je wilt gaan schaatsen. Dagelijks ontvang je bij de kassa een dagstempelkaart om de afstand en aantal rondes bij te houden. Aan het einde van de week zijn 4 dagstempelkaarten goed voor een medaille tijdens de prijsuitreiking op vrijdagmiddag 27 februari om 17:00 in Sportsbar Hotwings!

Afstanden Schaats4daagse
– 1,25 km (05 ronden)
– 2,50 km (10 ronden)
– 5,00 km (20 ronden)

Schoolklasactie!

In de voorjaarsvakantie lekker schaatsen met je klasgenootjes, leuk! Helemaal als je met je hele klas meedoet. Welke klas schaatst de meeste rondjes op onze ijsbaan? De winnende klas krijg een fantastische prijs: een dag lang gratis schaatsen voor alle deelnemende klasgenootjes.

Schaatscursus Kids IJspret

Ook tijdens de voorjaarsvakantie biedt Schaatsschool Zoetermeer weer een korte schaatscursus voor kinderen aan. Deze cursus zal van maandag 23 t/m donderdag 26 februari plaatsvinden van 09:00 – 10:00 uur op de 250 meter oval van het Silverdome. De groepjes worden ingedeeld op basis van schaatsvaardigheden, ook als je al kunt schaatsen kun je meedoen om het nog beter te leren. Klik hier voor meer informatie over Schaatsschool Zoetermeer!

Silverdome voorjaarsvakantie