De 4 gaafste activiteiten voor een bedrijfsuitje!

Eindelijk kan het weer: een gezellige dag organiseren voor jouw team of personeel. Na zo’n lange tijd thuiswerken, is het hoog tijd om jullie teambuilding een nieuwe boost te geven. Dit doe je natuurlijk door het gezamenlijk spelen van een gave activiteit! Voor een gezellig, leerzaam en sportief bedrijfsuitje kom je langs op onze evenementenlocatie in Zoetermeer. Ben je benieuwd naar het uitgebreide aanbod teamactiviteiten? In dit artikel zetten wij onze 4 gaafste activiteiten voor een bedrijfsuitje voor je op rij.

1. Een leerzaam teambuildingsuitje op het ijs

Bij Silverdome vind je verschillende teambuilding uitjes op het ijs die jullie met zijn allen kunnen doen. Wil je expats introduceren aan de Hollandse sport? Boek een clinic ijssculpturen en kijk wie van jullie het meest creatief met ijs is. Of misschien willen jullie met zijn allen wel meedoen aan de Icegames, waarbij je verschillende spellen speelt op het ijs. Met die gladde ondergrond is hilariteit gegarandeerd!

2. Voor de adrenaline junkies: speel onze Archery Tag!

De Archery Tag is een game waarbij veel adrenaline los komt. Met een helm op en een pijl en boog in de hand betreden jullie het Battlefield. Raak zoveel mogelijk targets, steel de vlag van de tegenstander, breng jullie VIP naar de overkant en verover de beker! De Archery tag combineert een hoop beweging met coördinatie en strategisch vermogen. Dit maakt deze gave activiteit tot een geschikt bedrijfsuitje voor een gevarieerde groep van alle leeftijden!

3. Speel een toernooi in je eigen bubbel

Willen jullie een uitje boeken zodra het weer kan? Wij bedachten Bubble Voetbal: een voetbaltoernooi waarbij je met je bovenlijf in een opblaasbare bal zit. De 1,5 meter afstand wordt zo gegarandeerd terwijl jullie in groepsverband toch helemaal los kunnen gaan. Scoren blijkt nog niet zo makkelijk als je door tegenstanders om wordt gebotst. Zo hard hebben jullie in tijden niet met elkaar gelachen!

4. Zijn jullie klaar voor een Dolle Boules?

Ben je op zoek naar gave activiteiten waarbij jullie jezelf niet in het zweet hoeven te werken? Dan is de Dolle Boules een geschikt bedrijfsuitje. Voor onze nieuwste workshop hebben we een ruimte ingericht tot sfeervolle XL speelhal. Naast jeu de boules vind je hier ook andere gave spellen, zoals bijvoorbeeld pingpong. Op onze bovenverdieping wanen jullie je zonder moeite op de Franse camping. Laat dat bedrijfsuitje maar beginnen!

Kunnen wij je helpen met het kiezen van het juiste bedrijfsuitje voor jouw personeel? Neem vrijblijvend contact met ons op!