Leuke en originele activiteiten om de vakantie mee af te sluiten!

Het is altijd leuk om na te denken over de volgende vakantie. Of je nu ver weggaat van huis of de vakantie vult met leuke dagen in eigen land: vrije dagen zijn altijd een feestje! Veel mensen gaan na de vakantie direct weer aan de slag, zonder deze leuke periode goed af te sluiten. Dat terwijl een goede afsluiting van de vakantie juist kan helpen om de periode erna vol energie tegemoet te gaan. Vraag jij je af welke activiteiten geschikt zijn om de vakantie mee af te sluiten? Wij zetten 4x leuke en originele activiteiten voor de zomer- en kerstvakantie voor je op rij.

Leuke activiteiten om de zomervakantie mee af te sluiten:

1. Beleef een ‘Dolle Boules’ met vrienden en familie

De naam zegt het al: op onze indoor jeu de boules baan is het een dolle boel! Als jullie deze zomer in eigen land zijn gebleven kun je tijdens een spelletje jeu de boules toch nog even de Franse cultuur proeven. Neem je vrienden en familie mee en beleef een heerlijke middag. Jeu de boules, pingpong, dolle XL spellen en een lekker hapje en drankje: je vindt het allemaal op onze Dolle Boules baan!

2. Kom ontladen tijdens Archery Tag

Onze Archery Tag staat garant voor adrenaline en plezier. Hier kunnen jullie nog even ontladen voor school en/of werk straks weer begint. De Archery Tag is een toernooi dat wordt gespeeld op een echt Battlefield. Met een speciale pijl en boog verdedigen jullie het fort tijdens verschillende spellen. De Archery Tag kan veilig worden gespeeld door jong en oud!

Originele activiteiten om te doen op tweede kerstdag:

3. Romantisch schaatsen op een zaterdag of zondagavond

In het winterseizoen openen wij onze schaatsbaan. Verras jouw date of partner en kom romantisch avond schaatsen! Degenen die zelf geen schaatsen hebben, kunnen deze ter plekke eenvoudig bij ons huren. Zijn jullie uit geschaatst? In de Sportsbar schenken we verschillende alcoholische versnaperingen en warme chocomel! Schaatsen is een echte winter activiteit die ook superleuk is om te doen op tweede kerstdag met het hele gezin.

4. Maak je eigen ijssculptuur!

Niet veel mensen kunnen zeggen dat zij hun eigen ijssculptuur hebben gemaakt! Tijdens onze workshop ijssculpturen worden jullie door een ervaren professional begeleid in het maken van jullie eigen kunstwerk van ijs. Je ontvang van ons al het benodigde gereedschap om een sculptuur van formaat mee te creëren. Kom het zelf beleven!

5. Extra tip: vier je verjaardag groots door een zaal te huren

Ben jij een van die gelukkige mensen die vaak jarig is in de vakantie? Pak het dan groots aan door een zaal te huren in Zoetermeer voor je verjaardag. Zo ben jij degene die al je vrienden en familieleden een feestelijke dag bezorgt voordat iedereen weer aan het werk moet. En natuurlijk zal je zelf ook nog weken van je grootse verjaardagsfeest nagenieten!

Wil jij jouw vakantie afsluiten met een leuke activiteit bij SilverDome? Neem contact met ons op om jullie dag te reserveren!