Wat is Archery tag? Combinatie van teambuilding, beweging en plezier

De kans is groot dat jij weleens van paintballen of laser gamen hebt gehoord, maar weet je ook wat archery tag is? Deze game wordt op een echte Battlefield gespeeld met als belangrijkste wapen de pijl en boog! Net als bij paintball en laser gamen staat archery tag garant voor een adrenaline boost… Hebben we jouw aandacht? Lees snel verder en ontdek wat je kunt verwachten.

Strijd in teams tegen elkaar tijdens verschillende spellen

Archery tag is een toernooi dat uit verschillende spellen bestaat die voor alle leeftijden even spannend zijn om te spelen. Misschien heb je (vroeger) op schoolkamp weleens vergelijkbare spellen gespeeld. De klas werd verdeeld in twee kampen, beide aan een andere kant van het bospad. Vanuit jullie fort moesten jullie je VIP verplaatsen naar de overkant, maar… PAS OP! Het fort moet goed verdedigd worden, anders wordt de vlag gestolen. Tijdens onze archery tag in Zoetermeer wordt door jullie een stoere pijl en boog gebruikt in de verdediging van je fort. Deze is professioneel en veilig!

Teambuilding versus een hoop plezier

Een toernooi als de archery tag is het leukst om te spelen als er iets op het spel staat. Welke prijs staat er te wachten op het winnende team? Of heb je juist iets in petto voor het verliezende team? Juist door het teambuildingselement is onze archery tag is erg geschikt voor de organisatie van een kinderfeestje of teambuilding uitje. Coördinatie en strategisch vermogen komen hier samen met beweging en een hoop plezier. Bovendien kan voor groepen van 8 tot 20 personen door ons een spel op maat worden klaargezet!

Professionele begeleiding voor jong en oud

De pijl en boog spelen de hoofdrol in de spellen die worden gespeeld tijdens onze archery tag. Omdat velen nog nooit met een pijl en boog hebben geschoten, leggen onze ervaren instructeurs van tevoren goed uit hoe je deze bedient. De pijlen zijn afgewerkt met een speciale en veilige foam-top zodat niemand elkaar hiermee kan verwonden. Ook worden door ons gezichtsmaskers uitgedeeld. Deze zijn verplicht om te dragen tijdens het spel.

Meer weten over Archery tag of een plekje reserveren?

Wil jij jouw plekje voor onze archery tag reserveren? Het is ook mogelijk om dit te doen in combinatie met een van onze overige clinics of workshops. Of misschien hebben jullie na de archery tag wel zin in een lekker hapje eten? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met je mee!