Vergaderruimte huren in SilverDome

In SilverDome Zoetermeer kunt u voor zowel grote als kleine groepen een unieke vergaderruimte huren. Of u nu met 30 of met 150 personen een vergadering hebt of een presentatie wilt geven: bij ons is het allemaal mogelijk. U geniet van de rust die onze vergaderruimtes uitstralen en voelt tegelijkertijd de sfeervolle ambiance die hier heerst. Daar komt nog bij dat wij uitstekend te bereiken zijn en meer dan voldoende parkeerplaatsen voor de deur hebben.

Onze vergaderruimtes en presentatiezalen

Afhankelijk van de gelegenheid en het aantal personen hebben wij verschillende vergaderruimtes beschikbaar.

Grandcafé Ilili | € 110 per dagdeel
Wilt u vergaderen en aanvullend lekker lunchen met een genootschap tot maximaal 60 personen, dan is ons onlangs gerenoveerde Grandcafé Ilili perfect geschikt. Ons Grandcafé is luxe en modern ingericht. Bekijk rechts de ruimte.

Herenkamer | € 125 per dagdeel
Voor grote bijeenkomsten tot maximaal 100/150 personen, zoals (jaar) vergaderingen, productpresentaties of -lanceringen of bijvoorbeeld een bedrijfsborrel, is de Herenkamer perfect. De gezellige ruimte is groot, overzichtelijk, heeft prachtig uitzicht op de ijsbaan en is voorzien van een complete bar. Bekijk rechts de ruimte.

Businesslounge | € 95 per dagdeel
Bent u met een kleiner gezelschap tot maximaal 25 personen en wilt u in luxe maar bovenal comfortabele omgeving vergaderen of een product presenteren? Dan is onze Businesslounge ideaal. Onze businesslounge zit op de eerste verdieping en heeft naast een prachtige sfeer een mooi uitzicht op de ijsbaan. Bekijk rechts de ruimte.

Bel 079-3305000 Offerte aanvragen

Audiovisuele middelen nodig voor uw vergadering?
Indien gewenst kunt u (extra) audiovisuele middelen bij ons huren. Indien u een vergaderarrangement bij ons afneemt, dan zit de de basis audiovisuele middelen hierbij inbegrepen.  Neem contact op voor de mogelijkheden via 079-3305000 of info@silverdome.nl.

Aanvullende vergaderarrangementen

Naast onze vergaderruimtes bieden we ook vergaderarrangementen aan vanaf € 9,50 per persoon. Bekijk al onze vergaderarrangementen hier.

Een unieke vergaderlocatie huren

Neem vrijblijvend contact met ons op via 079-3305000 vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan.

Offerteaanvraag