Ice Games: teambuilding op het ijs!

Met onze ice games of wintergames beleef je met je personeel een enorm leuke dag op het ijs van SilverDome. Maak een keuze voor onze ijsspelletjes als je bezig bent met het organiseren van een origineel bedrijfsuitje. Ga met elkaar de strijd aan op de meest spectaculaire onderdelen. Wat te denken van priksleeën, ijsvissen en levend sjoelen? Je gaat prachtige momenten beleven met je medewerkers en collega’s bij ons op het ijs! Misschien wordt je team aan het eind van de dag wel tot winnaar van onze ice games gekroond. Zet je beste beentje voor en ga op een leuke manier de strijd aan met je collega’s.

Ice games voor iedereen

Onze spellen zijn zeer divers, dus iedereen kan plezier beleven tijdens een bedrijfsuitje vol ice games. Bij het ene spel is het belangrijk om behendig te zijn, terwijl het bij een andere proef vooral om snelheid en kracht gaat. Kies per spel welke collega’s uit je team worden ingezet, zodat de beste resultaten worden behaald. Een dag met collega’s ice games spelen zorgt gegarandeerd voor spanning en sensatie. Maar bovenal maakt iedereen die dag heel veel plezier. Op het werk zal er nog lang nagepraat worden over de vele hilarische momenten!

Belangrijke informatie

  • Wanneer: van oktober  t/m maart, dag nader overeen te komen
  • Duur: 60-90 minuten
  • Voor wie: iedereen
  • Prijs:  € 20,00 – € 27,50 per persoon [afhankelijk van groepsgrootte]

Kledingadvies voor jou en je collega’s

Op het gebied van kleding is het vooral belangrijk om warme kleding te dragen, aangezien de spellen op en om het ijs gespeeld worden. Het liefste ook kleding waar je bewegingsvrijheid in hebt, dus een jogging- of trainingsbroek is perfect. Bij sommige spellen heb je speciale kleding en helmen nodig: uiteraard worden deze allemaal door ons ter beschikking gesteld.

Ice games reserveren?

Wil je ook met collega’s een leuke dag beleven door het spelen van de leukste wintergames in SilverDome? Aarzel dan niet langer en vul onderstaand formulier in of bel 079-3305000.

Aanvraagformulier