Kom in de voorjaarsvakantie naar onze Winterspelen!

Heb jij zin om wat actiefs te doen? Kom dan in de voorjaarsvakantie gezellig langs bij SilverDome. Beleef een coole ijspret dag op de oval en of ijshockeybaan, spring je rot op de springkussens bij het kidsplein of geniet van wat lekkers in de Sportsbar.

26 Februari  t/m 2 maart SILVERDOME WINTERSPELEN

Start jouw Olympische droom in SilverDome, want van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart organiseren wij de SilverDome Winterspelen. Scoor medailles op de diverse Olympische onderdelen en wie weet huldigen wij jou s’middags op Medal Plaza!

Programma SilverDome Winterspelen

10:30 – 17:30 uur IJsbaan (Oval) geopend
10:30 -15:45 uur IJshockeybaan geopend**

Dagelijkse activiteiten**

Tijdens iedere ijspret dag zijn er diverse doorlopende activiteiten, zoals de Raad Het Woord Speurtocht en Meet&Greets met Rico, maar staan er ook activiteiten op de planning die je niet mag missen:

 • KIDSPLEIN [10:30-14:45]
  Dagelijks is op de ijshockeybaan het Kidsplein geopend, waar de jeugd de schaatsen even kan uittrekken om te jumpen op de springkussens.
 • OLYMPISCHE DAGWEDSTRIJD [11:00-14:00]
  Iedere dag organiseren we een speciale olympische wedstrijd op het ijs naast het kidsplein.  Alle olympische ijsdisciplines komen gedurende de week voorbij en de winnaar gaat met een medaille naar huis!
 • HULDIGING MEDAL PLAZA [14:30-14:45]
  Heb jij meegedaan aan de Olympische Dag wedstrijd, zorg dan dat je om 14:30 klaarstaat bij Medalplaza, want wie weet sta jij met een medaille om je nek op ons podium!
 • HOLLAND ‘HOUSEPARTY’  IJSDISCO (14:45-15:45)
  Iedere dag sluiten we op de IJshockeybaan af met een grote party op het ijs, de discospots gaan aan en de vetste beats zijn te horen op de IJshockeybaan!

IJspret voor slechts € 6,- per dag!*

Wist je dat je al kunt komen schaatsen en mee kunt doen aan alle activiteiten voor maar € 6,- per dag? Wil je met je hele gezin komen schaatsen? Kies dan voor ons voordelige gezinsticket van € 18,-! Voorkom wachten aan de kassa en bestel je ticket online!

Schaatsen Huren?
Dat Kan! U kunt dit aangeven bij de Kassa, waarna u de schaatsen kunt afhalen bij de Schaatsverhuur.  De reguliere schaatshuur aan de kassa bedraagt € 5,00 per paar , maar speciaal voor de vakantie hebben we onderstaande combideal:

Honger gekregen?
Voor slechts€ 5,00- € 3,50 heb je een lekkere Rico lunch met limonade, hotdog een frietjes. Een Warme Chocomel scoor je voor € 1,50 en op het ijs staat onze oerhollandse bakfiets geparkeerd met lekker broodje Unox voor maar € 2,50.

Leren schaatsen in één week?

Wil jij leren schaatsen in één week? Er worden in de Voorjaarsvakantie weer een schaatscursus gegeven. Lees hier meer…

**Indien de Oval of de IJshockeybaan gesloten zijn, wordt het dagprogramma aangepast !

Tarieven

Wist je dat je al kunt komen schaatsen en mee kunt doen aan alle activiteiten voor maar € 6,- per dag? Wil je met je hele gezin komen schaatsen? Kies dan voor ons voordelige gezinsticket van € 18,-! Honger gekregen? Voor slechts € 3,50 heb je een lekkere hotdog,frietjes en limonade! Voorkom wachten aan de kassa en bestel je ticket online!

Entree (alle leeftijden) € 6,- p.p.
Gezinskaart 4 personen (min. 1 volwassene) € 18,- (normaal € 24,-)
Combideal Entree & Schaatshuur € 9,50,- (normaal € 11-)

Acties horeca

Warme chocolademelk € 1,50, normaal € 2,75
Rico Menu (hotdog, friet en Limonade) € 3,50, normaal € 6,-
Broodje Unox € 2,50