SilverDome: dé plek om te schaatsen en meer!

SilverDome in Zoetermeer is de perfecte locatie om te schaatsen, te sporten en lekker te eten en te drinken. Ook organiseren we festivals en allerlei evenementen in onze grote hal. Kom vrij schaatsen of volg met een groep een leuke en leerzame clinic. Zoek je een geschikte en originele locatie voor een vergadering of bespreking met klanten? Ook daarvoor kun je prima bij ons terecht: zowel in Sportsbar Hot Wings als in Grandcafé ilili.

SilverDome en schaatsplezier

Je vindt in SilverDome een 250-meter-baan (de Oval), een ijshockeybaan van 30 bij 60 meter en de enige officiële curlingbaan van Nederland. In de maanden oktober tot en met maart is het voor het publiek dagelijks mogelijk om bij ons te komen schaatsen. Ook kun je in SilverDome een kinderfeestje vieren of een familiedag en vrijgezellenfeest organiseren. Neem deel aan een leuke clinic of speel fanatiek allerlei spectaculaire ice games. De zomermaanden zijn voor de ijsverenigingen, die deze periode veelal gebruiken om (intensief) te trainen.

Nieuwe uitstraling

Maar er is veel meer te doen en te beleven in SilverDome, dat in 2014 ook nog eens helemaal voorzien werd van een nieuwe vormgeving en uitstraling. Zo zijn er verschillende horecagelegenheden en vind je er ook nog een sportwinkel, een fitnesscentrum en fysiotherapie. Daarnaast wordt de hal ook regelmatig gebruikt door bedrijven of organisaties die er een evenement organiseren. SilverDome is bovendien een erkende trouwlocatie en bij ons zijn dan ook alle faciliteiten aanwezig om een onvergetelijke bruiloft te organiseren.

Zakelijke mogelijkheden

Ook op zakelijk gebied is er van alles mogelijk in SilverDome. Denk daarbij aan clinics, workshops en bedrijfsuitjes. Maar ook vergaderingen en lunches met klanten en personeel vinden op regelmatige basis plaats in een van onze horecagelegenheden. Kom een keer in Zoetermeer de sfeer proeven of bekijk de vergaande mogelijkheden en de uitstraling van deze unieke locatie online.