Grandcafé Ilili

Ben je moe geworden van al dat schaatsen en wil je even lekker ontspannen onder het genot van een hapje en een drankje? Breng dan bij SilverDome een bezoek aan Grandcafe Ilili waar je op en top geniet van de ontspannen sfeer en de heerlijke gerechten. Ook als je niet komt schaatsen ben je hier natuurlijk van harte welkom. Grandcafe Ilili is uitstekend bereikbaar en beschikt over meer dan voldoende parkeerplaatsen voor de deur.

Gevarieerde kaart en perfecte ambiance

Grandcafe Ilili beschikt over een zeer gevarieerde menukaart met een selecte wijnkaart. Tel daarbij nog de topservice in een sportieve omgeving en je zult begrijpen dat je heerlijk geniet tijdens een lunch of diner in ons restaurant. De inrichting van de gehele ruimte oogt fris en modern en heeft tegelijkertijd ook een zeer luxe uitstraling. We hebben veel gebruik gemaakt van de kleur wit in combinatie met aardse tinten en natuurlijke materialen zoals bijvoorbeeld hout.

Arrangementen

Je kunt bij ons van de kaart bestellen maar het is ook mogelijk om bij ons voor een arrangement te kiezen. Bijvoorbeeld als je met een groep tot 80 personen wilt komen lunchen of dineren. Wij kunnen zelfs voor jouw groep een speciaal menu samenstellen. Of je nu bij ons wilt komen eten na een intensieve sportclinic, een vergadering hebt met je klanten of personeel of een high tea wilt organiseren: het is bij ons allemaal mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden en bijbehorende prijzen door contact op te nemen met ons.

 

Voor meer informatie of reserveringen: (079) 330 50 50